Maakostea betoni BekaFloor

Maakostea betoni BekaFloor ja valutyöt ammattilaiselta 

Meiltä saat maakostean betonin ja valutyöt samasta osoitteesta Etelä-Suomen alueella ja lisäksi muun muassa Porissa, Tampereella, Mikkelissä, Hangossa, Lahdessa ja Kouvolassa. Toimitamme BekaFloor-massan kohteeseen, sekoitamme sen paikan päällä ja valamme nopeasti kuivuvan lattian. Laskutamme toteutuneiden neliöiden mukaan, ei piilokuluja. 

Palvelemme yksityisiä rakentajia ja rakennusliikkeitä. Olemme mutkaton ja nopeasti reagoiva kumppani, ja haluamme tarjota asiakkaillemme erittäin laadukkaan, mutta nopean ratkaisun. Unohditko tilata valutyöt ajoissa? Ei hätää, meiltä saat nopeasti kuivuvan Bekafloor-massan ja valutyöt myös nopealla aikataululla. 

Miksi BekaFloor maakostea betoni? 

BekaFloor maakostea betoni on erittäin ekologinen ja kustannustehokas valinta. Tuotteet sekoitetaan vasta työmaalla betonimassaksi, jolloin ylijäämäbetonia ei tule. Pienen vesi-sementtisuhteen ansiosta BekaFloor-betonilla on monia hyötyjä märkäbetoneihin nähden. BekaFloorilla on mm. vähäinen kutistuma, A-luokan suoruus ja lisäksi työmaille aiheutuu vähemmän sotkua, sillä BekaFloor ei roisku seinille. Vähäinen vesimäärä on myös huomattavasti parempi rakenteille, sillä BekaFloor-betoni ei kovettuessaan luovuta vettä rakenteisiin.  

BekaFloor-massat sopivat kaikenlaisiin kohteisiin kuten omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin, kylpyhuoneisiin, kiinnitettäviin pintalattioihin ja kelluviin laattoihin. Kohteemme vaihtelevat omakotitaloista liiketiloihin sekä korjausrakentamisen puolella viiden neliön kylpyhuonevaluihin. BekaFloor on erinomainen tuote käytettäväksi myös linjasaneerauksissa ja autotalleissa. 

Hyväksy seuraavat evästeet statistics, marketing jotta näet tämän videon.

Näin tilaat lattiabetonin ja valutyöt 

– Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse p. +358 40 657 6567.
– Tarvitsemme seuraavat tiedot: valettavan alueen koko neliömetreinä, kohteen sijainti, kohteen tyyppi, betonin paksuus (normaalisti 8 cm) 
– Saat tarjouksen eli pysyvän hinnan (sis. Matkakulut) 
– Kun tarjous on hyväksytty, sovimme toimitus- ja valuajan 
– Saat tilausvahvistuksen 
– Soitamme vielä lähempänä tarkemmasta saapumisajankohdasta 
– Valutöiden toteutus 
– Laskutus 

Maakostean betonin hyödyt ja jälkihoito

Maakostea betoni on koostumuksensa ja valmistustekniikkansa ansiosta ekologinen, kustannustehokas, nopeasti pinnoitettava, mittatarkka, helppo ja terveellinen valinta rakennuksellesi. Massaa valmistetaan vain sen verran kuin työmaalla tarvitaan. Maakostea betoni on aina tuoretta, jolloin sen ominaisuudet ovat parhaimmillaan.

BekaFloor-lattiamassojen kuivumisaika on useita viikkoja lyhyempi verrattuna märkäbetonilattioihin, joten sillä saavutetaan myös kustannussäästöjä. Lattiapintaan ei muodostu normaalibetonien tapaan sementtiliimaa, joten pintaa ei tarvitse hioa kuivumisen tai tartunnan edistämiseksi.

Jälkihoidossa ei saa käyttää ilmankuivaimia! Massa kuivuu RH 85%. Mikäli olosuhteet poikkeavat valun paksuudessa tai ilmankosteudessa, kysy tilatessasi lisäohjeistusta.

Helppo &
kustannustehokas

Yhdellä tilauksella betonit ja lattiatyö, kiinteällä hinnalla – ei piilokuluja.

Vähäinen kutistuma &
A-luokan suoruus

BekaFloor -betonin pienen vesimäärän ansiosta kutistuminen vähäistä.

Nopeasti
pinnoitettava

BekaFloor -massat kuivuvat parhaimmillaan jopa viidessä vuorokaudessa pinnoitusvalmiiksi!

Ratkaisu
sisäilmaongelmiin

BekaFloor -betonin pienen vesimäärän ansiosta vettä ei siirry rakenteisiin, kuten valmisbetonissa.

BekaFloor Normal

BekaFloor Normal -massalla saavutetaan jopa 21 päivän kuivumisaika (valupaksuuden ollessa 80-100mm), kun lattian kuivumisaikana sisäilman lämpötila on 10-15°C ja RH arvo on 60-70%. Massa kuivuu tällöin RH 85%:iin. Lattiapinnat luokka A.

BekaFloor Fast

BekaFloor Fast -massalla saavutetaan jopa 5-10 päivän kuivumisaika (valupaksuuden ollessa 80-100mm), kun lattian kuivumisaikana sisäilman lämpötila on 10-15°C ja RH arvo on 60-70%. Massa kuivuu tällöin RH 85%:iin. Heti valun jälkeen massa pitää olla tuulelta ja viimalta suojattu seuraavat 3 vrk. Lattiapinnat luokka A.

Rakennussäätiö RTS sr:n luokitusryhmä on hyväksynyt molemmat BekaFloor-tuotteet rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.

Bekasonin maakostea betoni on laadukas valinta

Bekasonilla koko betonimassan tuotantoketju on omassa hallinnassa, aina raaka-aineista lopputuotteeseen saakka. Käytämme massoissamme ainoastaan pestyjä kiviaineksia, joiden raaka-aineet valmistamme itse. Tuotteiden laadun varmistamme ensin omassa laboratoriossamme, jonka lisäksi betonikokeet teetetään ulkopuolisessa akkreditoidussa betonilaboratoriossa.

Haluamme panostaa eritoten ekologisuuteen. Nykypäivänä betonilattioissa käytetään turhan usein liikaa sementtiä. On ympäristöteko valaa oikean paksuista betonia lattioihin – se säästää sementtiä ja luontoa. BekaFloorin ansiosta lopputulos on kustannustehokas, kestävä ja laadukas.

Bekasonilla on käytettävissä kolme yksikköä 3-akselisia puoliperävaunuyhdistelmiä, kaksi yksikköä 2-akselisia yhdistelmiä sekä kaksi yksikköä ahtaisiin paikkoihin soveltuvia 4- ja 5-akselista nuppiautoa (esimerkiksi kaupunkikohteisiin yms., mihin rekoilla ajaminen ei ole mahdollista).

Ota yhteyttä
ja kysy lisää
BekaFloor-massoista

Bekason luo betonialalle askelmerkit, joita muut voivat seurata

Ota yhteyttä

Kiinteä neliöhinnoittelu sekä pieni hukkamassan määrä tekevät betonirakentamisesta kustannustehokasta. Otamme huomioon asiakkaiden toiveet ja tarpeet kaikissa työvaiheissa. Ota meihin yhteyttä, jutellaan lisää ja räätälöidään teille sopiva tarjous.