Referenssit

Bekason on rakennusalan edelläkävijä. Tarvitsitpa vahvaa betonialan osaamista tai suurta kapasiteettia materiaalien siirtoon työmailla – valitse silloin yhteistyökumppaniksi Bekason. Asiakkaanamme ovat Suomen suurimmat rakennusliikkeet. Toiminta-alueemme ulottuu Etelästä Keski-Suomeen asti ja lattioita valmistuu seitsemän yksikön voimin. Kohteemme vaihtelevat omakotitaloista liiketiloihin ja massiivisista rakennusprojekteista viiden neliön kylpyhuonevaluihin. Vaativampia erikoisprojekteja olemme tehneet ympäri Suomea ja näistä voit aina kysyä meiltä tarjouksen erikseen.

Osaava henkilökuntamme, monipuolinen kalustomme sekä laaja yhteistyöverkostomme takaavat loistavan lopputuloksen projektissa kuin projektissa. Mikään työ ei ole liian pieni tai suuri tehtäväksi!

BekaFloor

Tarjoamme laadukkaat BekaFloor- ja BekaFloor Light -massat moneen käyttöön. BekaFloor on maakostea betoni, joka on ekologinen, kustannustehokas ja nopeasti pinnoitettava.

Päiväkoteja mm. Martta Wendelin päiväkoti (joutsenmerkkikohde), yksityisten omakotitalojen lattioita, uudiskohteita sekä saneerauksia.

Karhusuon koulukeskus

As Oy Helsingin Postiljooninkatu

Tenori, Baritoni, Altto, Sopraano
Espoon Suurpeltoon

BekaFloor Light

BekaFloor Light puolestaan on pumpattava Leca®-sorabetoni, joka on huomattavasti tavallista betonia kevyempi vaihtoehto.

Jätevesipuhdistamo Espoo

Katon kaatovaluja, Vuosaaren lukio

Kerrostalosaneeraus lattioiden kevennys/oikovalu As Oy Helsingin kadetti

Väestösuojan täyttövaluja kerrostaloihin

Uima-altaiden reunatäyttöjä/eristyksiä

Telebelt

Telebelt-hihnakuljettimen avulla työmaiden sisä- ja ulkotäytöt onnistuvat nopeasti ja kustannus-tehokkaasti. Telebelt yltää hankaliinkin paikkoihin. Vuosien varrella meille ovat tulleet tutuiksi kaiken kokoiset projektit ja haastavatkin kohteet, mm. Turun moottoritie, Länsimetro, Harjavallan akkutehdas, Töölön Siltasairaala, VR:n junaratojen ratasepelitäytöt, Helsingin Koskelantien kerrostaloalue ja Lippulaiva Espoo.

Harjavallan akkutehdas

Lukuisia kerrostalojen pohja- ja reunatäyttöjä

Espoon Lippulaiva

ATT Koskelan asuntokortteli