Teleskooppinen hihnakuljetin Pikkuhihna

Pikkuhihna on teleskooppinen hihnakuljetin, jonka ulottuvuus on 10-20 metriä. Kauko-ohjatun hihnakuljettimen avulla pystytään helposti toteuttamaan erilaisten ainesten tuonti sekä siirto kustannustehokkaasti ja tarkasti samalla kertaa. Täyttöjen tekeminen onnistuu parhaimmillaan jopa senttien tarkkuudella. Pientä hihnakuljetinta käyttämällä myös työturvallisuus työmaalla paranee, sillä kaivinkonetyöt vähenevät huomattavasti.

Kun haluat täyttömateriaalin suoraan lopulliseen paikkaansa – valitse Pikkuhihna!

Pikkuhihna tuo helpotusta työmaalle

Pikkuhihna nopeuttaa ja helpottaa täyttöjen tekoa työmaalla. Sen avulla sisä- ja ulkotäytöt onnistuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti. Pienellä hihnakuljettimella voidaan siirtää monenlaisia materiaaleja. Pikkuhihnalla täytät esimerkiksi talojen sokkelit seulanpääkivillä, siirrät turvahiekat ja leikkihiekat leikkipaikoille sekä mullat ja kuorikatteet pihoille ja puutarhaan. Myös hiekoitussepeliajot onnistuvat Pikkuhihnan avulla kätevästi.

Kun tarvitsette tehokasta kapasiteettia materiaalien siirtoon työmailla, Pikkuhihna on ratkaisu. Tarjoamme hihnakuljettimet suuriin ja pienempiin rakennushankkeisiin. Bekasonilla on kolme eri kokoista hihnakuljetinautoa ja toiminta-alueena on Suomen lisäksi myös muut Pohjoismaat.

Meiltä saatavilla hihnakuljettimet myös vaativiin kohteisiin. Kun työmaalla on tarve ylettyä jopa 32 metriin saakka, valitse silloin Telebelt.

Kysy lisää tai
pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kiinteä neliöhinnoittelu sekä pieni hukkamassan määrä tekevät betonirakentamisesta kustannustehokasta. Otamme huomioon asiakkaiden toiveet ja tarpeet kaikissa työvaiheissa. Ota meihin yhteyttä, jutellaan lisää ja räätälöidään teille sopiva tarjous.