Hihnakuljetin Telebelt®

Teleskooppinen hihnakuljetinauto

Telebelt® on teleskooppinen hihnakuljetin, joka ulottuu jopa 32 metriin saakka. Hihnakuljettimen avulla sisä- ja ulkotäytöt onnistuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti. Työ vaativimmissakin kohteissa onnistuu helposti.

Telebelt-hihnakuljettimella täyttöjen tekeminen onnistuu jopa senttien tarkkuudelle, joka on erittäin tärkeää esimerkiksi omakotitalojen sisätäytöissä. Telebelt on tarkka myös materiaalin suhteen, sillä kiviainekset kipataan suoraan vastaanottosiiloon kasettiautosta, jolloin sepelit eivät sekoitu maa-ainesten kanssa ennen talon sisätäyttöä.

Kun tarvitset suurta kapasiteettia materiaalien siirtoon työmailla, Telebelt® on ratkaisu. Mitä isompi työmaa on kyseessä, sitä suurempi hyöty hihnakuljettimella voidaan saavuttaa. Telebelt soveltuu erityisen haastaviin paikkoihin, joihin ei muilla työkoneilla päästä. Teleskooppiset hihnat ovat säädettävissä moneen pituuteen ja korkeuteen.

Hyväksy seuraavat evästeet statistics, marketing jotta näet tämän videon.

Telebelt-hihnakuljettimella onnistuvat:

  • Talojen sisä- ja ulkotäytöt
  • Täytöt murskeella, hiekalla, mullalla, hakkeella, vaahtolasilla ym.
  • Kivikorien täytöt
  • Paalulaattojen valut
  • Kevytsorabetonivalut
  • Massat, joita betonipumput eivät pysty pumppaamaan
  • Erikoismassojen valut

Bekason tarjoaa Telebelt-hihnakuljettimen ainoana Suomessa suuriin ja pienempiin rakennushankkeisiin. Bekasonilla on kolme eri kokoista hihnakuljetinautoa ja toiminta-alueena on Suomen lisäksi myös muut Pohjoismaat. Vuosien varrella tutuksi ovat tulleet kaiken kokoiset projektit ja haastavatkin kohteet, mm. Turun moottoritie, Länsimetro, Harjavallan akkutehdas, Töölön Siltasairaala sekä lukuisat pienemmät kohteet.

Hihnakuljettimen tekniset tiedot

Maksimisiirtonopeus 200 m³ / h
Ulottuvuus on 10-32 metriä
Korkeus riippuu siirrettävästä materiaalista

Kysy lisää hihnakuljettimista

Kun haluat ylettyä, valitse Bekason.

Ota yhteyttä

Kiinteä neliöhinnoittelu sekä pieni hukkamassan määrä tekevät betonirakentamisesta kustannustehokasta. Otamme huomioon asiakkaiden toiveet ja tarpeet kaikissa työvaiheissa. Ota meihin yhteyttä, jutellaan lisää ja räätälöidään teille sopiva tarjous.