Telebelt hihna-auto työmaalla.

Telebelt® hihna-auto

Telebelt® ja muut hihna-autot rakennushankkeisiin 

Tarjoamme ainoana Suomessa Telebelt® -hihna-auton suuriin ja pienempiin rakennushankkeisiin. Meillä on kolme eri kokoista hihna-autoa, ja autamme valitsemaan jokaiseen kohteeseen sopivan vaihtoehdon. Ammattitaitoinen kuljettajamme varmistaa, että työskentely kohteessa on turvallista.  

Toiminta-alueenamme on koko Suomi ja lisäksi myös muut Pohjoismaat. Vuosien varrella tutuksi ovat tulleet kaiken kokoiset projektit ja haastavatkin kohteet, mm. Turun moottoritie, Länsimetro, Harjavallan akkutehdas, Töölön Siltasairaala sekä lukuisat pienemmät kohteet. 

Ota meihin yhteyttä, niin etsitään yhdessä tarpeeseesi paras ratkaisu! 

Telebelt® hihna-auton käyttökohteet 

Telebelt® on teleskooppinen hihnakuljetin, joka ulottuu jopa 32 metriin. Sisä- ja ulkotäytöt onnistuvat hihna-auton avulla nopeasti ja kustannustehokkaasti. Telebelt soveltuu myös vaativimpiin kohteisiin. 

Hihna-autolla täyttöjen tekeminen onnistuu jopa senttien tarkkuudelle, joka on erittäin tärkeää esimerkiksi omakotitalojen sisätäytöissä. Telebelt on tarkka myös materiaalin suhteen, sillä kiviainekset kipataan suoraan vastaanottosiiloon kasettiautosta, jolloin sepelit eivät sekoitu maa-ainesten kanssa ennen talon sisätäyttöä. 

Kun tarvitset suurta kapasiteettia materiaalien siirtoon työmailla, Telebelt® on ratkaisu. Mitä isompi työmaa on kyseessä, sitä suurempi hyöty hihnakuljettimella voidaan saavuttaa. Telebelt soveltuu erityisen haastaviin paikkoihin, joihin ei muilla työkoneilla päästä. Teleskooppiset hihnat ovat säädettävissä moneen pituuteen ja korkeuteen. 

Hyväksy seuraavat evästeet statistics, marketing jotta näet tämän videon.

Telebelt-hihnakuljettimella onnistuvat: 

  • Talojen sisä- ja ulkotäytöt 
  • Täytöt murskeella, hiekalla, mullalla, hakkeella, vaahtolasilla ym. 
  • Kivikorien täytöt 
  • Paalulaattojen valut 
  • Kevytsorabetonivalut 
  • Massat, joita betonipumput eivät pysty pumppaamaan 
  • Erikoismassojen valut 

Tekniset tiedot 

  • Maksimisiirtonopeus 200 m³ / h 
  • Ulottuvuus on 10-32 metriä 
  • Korkeus riippuu siirrettävästä materiaalista 

Meiltä myös pienemmät hihnakuljettimet 

Tarjolla on myös pienempi teleskooppinen hihnakuljetin, jonka ulottuvuus on 10-20 metriä. Kauko-ohjatun hihna-auton avulla pystytään helposti toteuttamaan erilaisten ainesten tuonti sekä siirto kustannustehokkaasti ja tarkasti. Täyttöjen tekeminen onnistuu parhaimmillaan jopa senttien tarkkuudella. Pientä hihnakuljetinta käyttämällä myös työturvallisuus työmaalla paranee, sillä kaivinkonetyöt vähenevät huomattavasti. 

Pienellä hihnakuljettimella voidaan siirtää monenlaisia materiaaleja ja toteuttaa sisä- ja ulkotäyttöjä. Pikkuhihnalla täytät esimerkiksi talojen sokkelit seulanpääkivillä, siirrät turvahiekat ja leikkihiekat leikkipaikoille sekä mullat ja kuorikatteet pihoille ja puutarhaan. Myös hiekoitussepeliajot onnistuvat kätevästi. 

Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä, millaisen koneen tarvitset! 

Kysy lisää hihnakuljettimista

Kun haluat ylettyä, valitse Bekason.

Ota yhteyttä

Kiinteä neliöhinnoittelu sekä pieni hukkamassan määrä tekevät betonirakentamisesta kustannustehokasta. Otamme huomioon asiakkaiden toiveet ja tarpeet kaikissa työvaiheissa. Ota meihin yhteyttä, jutellaan lisää ja räätälöidään teille sopiva tarjous.