Hiekoitussepeli

Kiviainestoimitukset – hiekoitussepeli

Hiekoitussepeli ja turvasora kiinteistönhuollon tarpeisiin 

Toimitamme hiekoitussepeliä ja pestyä turvasoraa pääasiassa kiinteistönhuollon yrityksille Uudenmaan alueella. Tuomme tarvitun määrän materiaalia kuljetuskalustollamme suoraan kohteeseesi. Täytämme esimerkiksi kaupunkien, yritysten ja taloyhtiöiden hiekoitushiekkalaatikoita ja siiloja. Lisäksi teemme kasatoimituksia. 

Mikäli etsit luotettavaa kumppania hiekoitussepelin sujuviin toimituksiin, ota meihin yhteyttä! 

Hiekoitussepeli 3/6 mm 

Meillä on tarjolla telttakuivaa hiekoitussepeliä raekoossa 3-6 mm. Kyseessä on kalliosta murskattu, seulottu kiviaines. Se on teräväreunaista ja toimii sen vuoksi hyvin hiekoitustarkoituksessa. Sepeli ei sisällä hiekkaa tai muuta hienojakoista aineista, joka voi tiivistyä. Hiekoitussepeli soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kerrostalojen pihoille, parkkipaikoille sekä kävely- ja pyöräteille. 

Tarjoamme hiekoitussepeliä tonneittain esimerkiksi kiinteistönhuollon tarpeisiin. Meiltä saat kiinteistöjen siilotäytöt helposti ja nopeasti. Lisäksi täytämme kaupunkien, yritysten ja taloyhtiöiden hiekoitushiekkalaatikoita ja teemme tarvittaessa myös kasatoimituksia. Täytämme hiekoitussepelilaatikoita ja siiloja koura-autolla tai pienellä hihna-autolla, jolla saa tehtyä kätevästi täsmätäytön. 
 

Turvasora 

Turvasora on seulottua ja märkäpestyä luonnonsoraa, eli siitä on poistettu hienoin aines, jotta se ei tiivisty käytösssä vaan pysyy irtonaisena ja pehmeänä. Turvasoraa käytetään esimerkiksi leikkialueiden päällysteenä, sillä se vaimentaa iskuja. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kiipeilytelineiden ja keinujen alle. Turvasoraa on saatavilla hihnakuljetuksella ja kasatoimituksin koossa 1-8 mm, 3-8 mm sekä 1-5 mm. 

Näin kiviainekset tilataan 

– Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella, niin käydään tarpeesi yhdessä läpi 
– Saat meiltä tarjouksen 
– Lähetä meille tiedot täytettävien siilojen koosta ja sijainneista 
– Siilot täytetään aina sovitulla hinnalla, kun ilmoitat meille tarpeesta 
– Sovimme täyttöaikataulut aina erikseen 
– Mikäli kyseessä on kasa- tai kertatoimitus, sovimme toimituspaikan ja –ajan 
– Laskutus jälkikäteen

Hiekoitussepelin hinta ja toimitus

Hiekoitussepeli laskutetaan siiloihin toimitettuna ja myydään tonnihinnalla. Hiekoitushiekkalaatikoita voidaan toimittaa myös hihna-autolla. Hiekkalaatikoiden tilavuus on yleensä 400-600 litraa, ja ne voidaan laskuttaa esimerkiksi kappalehinnoin.

Toimitusajat sopimuksen mukaan, pystymme toimittamaan myös nopealla toimitusajalla.

Räätälöimme aina jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen palvelun. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva ratkaisu!

Tilaa hiekoitussepeli ja turvasora Bekasonilta 

Meiltä saat laadukasta hiekoitussepeliä ja turvasoraa nopeilla toimituksilla Uudenmaan alueelle. Toimitukset tehdään hihna- tai kourakuorma-autolla suoraan kohteeseen. Huomioithan, että kustannustehokkaimmin voimme palvella autokuormittain kiviainesta tarvitsevia asiakkaita, kuten kiinteistönhuoltoyrityksiä. 

Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi! 

Kysy lisää kiviainestoimituksista