Lattiavalu

Betonilattia ja lattiavalu ensiluokkaisella lopputuloksella

Lattiavalu laadukkaalla BekaFloor-massalla

Bekason on betonilattioiden asiantuntija. Asiakkainamme ovat niin yritykset, teollisuus, kaupat, kunnat, kaupungit, suunnittelutoimistot kuin yksityishenkilötkin. Toimitamme nopeasti kuivuvan BekaFloor-massan suoraan kohteeseen, sekoitamme sen paikan päällä, jotta hukkamateriaalia ei synny ja toteutamme lattiavalun korkealla ammattitaidolla. Ota yhteyttä! 

BekaFloor-betonimassan edut

Bekasonin BekaFloor-tuoteperheen betonimassat ovat koostumuksensa ja valmistustekniikkansa ansiosta ekologisia, kustannustehokkaita, nopeasti pinnoitettavia ja mittatarkkoja ratkaisuja lattiavalun toteuttamiseen. Tuotteillamme onnistuvat betonilattiat, joissa on vähäinen kutistuma ja A-luokan suoruus. 

BekaFloor-massat sisältävät huomattavasti vähemmän vettä perinteiseen betoniin verrattuna, joten lopputuloksena on sisäilmaltaan pitempään terveellisenä pysyvät tilaratkaisut. BekaFloorin vähäinen vesimäärä ei kovettuessaan luovuta vettä rakenteisiin ja lisäksi työmaille aiheutuu vähemmän sotkua, kun betonimassa ei roisku seinille. 

Pintabetonilattia sisä- ja ulkotiloihin

BekaFloor-massat on tarkoitettu pintabetonilattioihin eli sillä onnistuvat maanvarainen laatta, pintabetonilaatta sekä kelluva pintabetonilaatta. BekaFloorilla toteutettavat betonilattiat tulee aina pinnoittaa jollain, esimerkiksi parketilla, laatalla tai epoksimaalilla, halutun kulutuskestävyyden mukaan. 

Erikoiskohteita, joihin olemme toteuttaneet lattiavalun BekaFloor -massoilla, ovat tennishallit, padel-kentät sekä teollisuushallit, joissa ei ole raskasta liikennettä. BekaFloorilla voidaan toteuttaa betonilattiat myös autotalleihin, joihin ei tule pilarinostureita. 

BekaFloor Light

BekaFloor Light -massamme soveltuu erityisen hyvin kerrostalojen saneerauskohteissa tehtäviin kevennys- ja täyttövaluihin. Käyttökohteet puhallettavalla BekaFloor Lightilla ovat erittäin moninaiset, ja se sopii muun muassa seuraavanlaisiin kohteisiin:

  1. Pihakansien, käännettyjen kattorakenteiden ja vesikattojen kallistusvalut 
  1. Paksujen ja korkeiden vastakaatojen valut (esim. jätevesipumppaamoissa) 
  1. Kololaattojen ja rakenteellisten korkoerojen täyttövalut 
  1. Maa- ja tierakenteissa valetut kevennyslaatat 
  1. Laiturirakenteiden kevennetyt täyttövalut 
  1. Uima-altaiden reuna- ja sisätäytöt 

Bekafloor Light toimii erityisen hyvin myös olosuhteissa, joissa riskinä on kapillaarisen veden nousu. Kapillaarisen veden nousu jää BekaFloor Lightilla matalammaksi kuin vastaavissa käsittelemättömissä kevennysmateriaaleissa. Lisäksi se on lämpöä eristävä ja kuivana painumaton materiaali. 

Maakostea betoni on edullinen tapa toteuttaa lattiavalu 

BekaFloorilla tehtävien betonilattioiden kustannustehokkuus muodostuu tarkkaan lasketusta betonimassan määrästä, lyhyestä kuivumisajasta sekä siitä, ettei pintaa tarvitse hioa auki vaan se on pinnoitettavissa heti kuivumisen jälkeen. BekaFloor-lattiamassojen kuivumisaika on useita viikkoja lyhyempi verrattuna märkäbetonilattioihin eikä lattiapintaan myöskään muodostu normaalibetonien tapaan sementtiliimaa, joten pinnan hionnan aiheuttamilta kustannuksilta säästytään kokonaan. 

Maakostea betonilattia kuivuu nopeasti vähäisen vesimääränsä ansiosta. BekaFloor -massat täyttävät asuntorakentamisen alati kiristyvät aikatauluvaatimukset – kuivuminen vie nopeimmillaan vain 5 vuorokautta! Nopean kuivumisen ansiosta ei rakentamisessa synny painetta pinnoittaa lattiaa ennenaikaisesti, joka taas voisi märkäbetonin kohdalla pahimmillaan johtaa kosteusvaurioihin ja sisäilmaongelmiin. 

Bekason tarjoaa lattiavalun laadukkaasti, aina tarkalla neliöhinnalla ja ilman piilokuluja. Tiedät siis jo ennen lattiatöiden aloitusta, paljonko työ tulee kustantamaan. Laaja yhteistyöverkostomme takaa loistavan lopputuloksen projektissa kuin projektissa. 

Betonilattia maakosteasta betonista on ekologinen valinta

Me Bekasonilla haluamme panostaa eritoten toimintamme ekologisuuteen. Nykypäivänä betonilattioissa käytetään turhan usein liikaa sementtiä. Hyväksymme BekaFloor-massoihin vain laadukkaimmat kiviainekset, jotka valmistamme itse omalla kiviainesalueella. Jokainen hiekkaerä testataan laboratoriossamme ja otamme pistokokeita valmiista betonieristä työmailtamme. Lisäksi betonikokeet teetetään ulkopuolisessa akkreditoidussa betonilaboratoriossa. Koko tuotantoketju raaka-aineista valmiiseen lopputulokseen on omassa hallinnassamme. Koska betonimassoissamme käytetään vain taatusti laadukkaita kiviaineksia, on sementin määrää pystytty vähentämään olennaisesti tuotteissamme. 

Lisäksi kiinnitämme huomiota valamamme betonin paksuuteen. On ympäristöteko toteuttaa lattiavalu suoraan oikean paksuuteen – se säästää sekä sementtiä että luontoa. BekaFloor -massojen ansiosta lopputulos on kustannustehokas, kestävä ja laadukas.