Betonityöt kaikkiin kohteisiin

Betoni on maailman käytetyin rakennusmateriaali. Eikä ihme, sillä sitä tarvitaan käytännössä kaikessa rakentamisessa. Betoni on erittäin luja ja kestävä materiaali käytettäväksi niin rakennusten runkorakenteissa, välipohjissa, väliseinissä sekä lattioissa että erilaisissa ympäristörakentamisen projekteissa.


Bekason on betonitöiden ammattilainen ja olemme kehittäneet oman, innovatiivisen BekaFloor-tuoteperheen. Tuotteemme mahdollistavat siistimmät, kustannustehokkaammat ja ekologisemmat betonirakentamisen ratkaisut kaikille työmaille ja kaikkiin betonitöihin. Laaja osaamisemme betonitöistä ulottuu isoilta rakennustyömailta pienrakentajien hankkeisiin. Palvelemme erilaisissa rakennusalan hankkeissa yksityishenkilöitä ja yrityksiä, teollisuuden ja kaupan alan toimijoita, kuntia, kaupunkeja sekä suunnittelutoimistoja.

Ota yhteyttä
ja kysy lisää
BekaFloor-massoista

Betonivalut ammattilaiselta

Betonirakenteiden tulee kestää vuosikymmeniä kovaakin kulutusta, joten betonityöt kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi. Bekason tarjoaa betonin valutyön laadukkaasti, aina tarkalla neliöhinnalla ja ilman piilokuluja. Tiedät siis jo ennen betonitöiden aloitusta, paljonko kokonaisuus tulee kustantamaan.

Tilatessasi betonityöt meiltä, voit olla varma työn ja lopputuloksen laadukkuudesta. Bekasonilla koko betonimassan tuotantoketju on omassa hallinnassa, aina raaka-aineista lopputuotteeseen saakka. Meiltä saat projektiisi osaavimmat tekijät, jotka toteuttavat betonityöt, kuten betonilattiat laadukkaana käsityönä.

BekaFloor-massamme on maakostea betoni, joka on koostumuksensa ja valmistustekniikkansa ansiosta ekologinen, kustannustehokas, nopeasti pinnoitettava, mittatarkka, helppo ja terveellinen valinta erilaisiin betonitöihin. Tarjoamme tuotteillamme betonityöt, joissa  on vähäinen kutistuma ja A-luokan suoruus. Lisäksi työmaille aiheutuu vähemmän sotkua, sillä BekaFloor ei vähäisen vesimääränsä ansiosta roisku seinille. Vähäinen vesimäärä on myös huomattavasti parempi rakenteille, sillä BekaFloor-betoni ei kovettuessaan luovuta vettä rakenteisiin.

BekaFloor-massoilla onnistuvat monipuoliset betonityöt kaikenlaisiin kohteisiin, kuten omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin, kiinnitettäviin pintalattioihin ja kelluviin laattoihin. Kohteemme vaihtelevat omakotitaloista liiketiloihin sekä korjausrakentamisen puolella viiden neliön kylpyhuonevaluihin. Laaja yhteistyöverkostomme takaa loistavan lopputuloksen projektissa kuin projektissa.

BekaFloorilla onnistuvat ulkotiloissa tehtävät betonityöt

Kaikki betonituotteet eivät sovi ulkokäyttöön, mutta Bekasonin BekaFloor-tuoteperhe soveltuu loistavasti käytettäväksi myös ulkona tehtävissä betonitöissä. Bekasonin tuotteilla ja osaamisella onnistuvat mm. pihakansien, käännettyjen kattorakenteiden ja vesikattojen kallistusvalut, maa- ja tierakenteissa valetut kevennyslaatat, laiturirakenteiden kevennetyt täyttövalut, skeittiparkkien pinnan ja esteiden muotoilut, uima-altaiden reunavalut sekä monet muut betonityöt. BekaFloor on erinomainen tuote käytettäväksi myös autotalleissa.

Olemme olleet toteuttamassa kaiken kokoisia projekteja suurista rakennushankkeista omakotitaloihin, liiketiloihin sekä korjausrakentamiseen. Mikään työ ei ole liian pieni tai suuri tehtäväksi!

Ota yhteyttä

Kiinteä neliöhinnoittelu sekä pieni hukkamassan määrä tekevät betonirakentamisesta kustannustehokasta. Otamme huomioon asiakkaiden toiveet ja tarpeet kaikissa työvaiheissa. Ota meihin yhteyttä, jutellaan lisää ja räätälöidään teille sopiva tarjous.