Cart 0
Maanrakennusalan edelläkävijä
 
Asset 13@2x.png
 
bekason_hero.jpg
 
 

Mikä BekaFloor?

Maakostea betoni on jatkojalostettu BekaFloor -tuoteperheeksi. BekaFloor betoni on erittäin ekologinen vaihtoehto niin rakennukselle kuin ympäristöllekin, koska tuotteet sekoitetaan vasta työmaalla betonimassaksi jolloin ylijäämäbetonia ei tule. Pienen vesi-sementtisuhteen ansiosta BekaFloor betonilla on monia hyötyjä märkäbetoneihin nähden. BekaFloor betonilla on mm. vähäinen kutistuma ja a-luokan suoruus. Vähäinen vesimäärä on myös huomattavasti parempi rakenteille: toisin kuin märkäbetoni, BekaFloor betoni ei kovettuessaan luovuta vettä rakenteisiin. 
 

Minkälaisiin kohteisiin BekaFloor sopii?

BekaFloor-massat sopivat kaikenlaisiin kohteisiin kuten omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin, kylpyhuoneisiin, kiinnitettäviin pintalattioihin ja kelluviin laattoihin.  Bekasonilla on käytettävissä 3 yksikköä 3-akselisia puoliperävaunuyhdistelmiä, 1kpl 5-akselinen yhdistelmä sekä ahtaisiin paikkoihin soveltuva 4-akselinen nuppiauto (kaupunkikohteet yms. jonne rekoilla ajaminen ei ole mahdollista).

 


 

Bekason luo betonialalle askelmerkit joita muut voivat seurata

 
benefit_icon.png

Helppo & kustannustehokas

Yhdellä tilauksella betonit ja lattiatyö, yhdellä kiinteällä hinnalla. Ei koneellista kuivatusta, ei muodosta sementtiliimaa, ei tarvitse aukihioa!

benefit_icon.png

Vähäinen kutistuma &
a-luokan suoruus

Kutistuminen on betonin luonnollinen ominaisuus jota ei pystytä kokonaan poistamaan, mutta BekaFloor betonissa se on huomattavasti vähäisempää.

benefit_icon.png

Nopeasti pinnoitettava

Pienen vesimäärän ansiosta BekaFloor massat kuivuvat parhaimmillaan jopa viidessä vuorokaudessa pinnoitusvalmiiksi!

benefit_icon.png

Ratkaisu sisäilmaongelmiin

BekaFloor betonin pienen vesimäärän ansiosta vettä ei siirry rakenteisiin, kuten valmisbetonissa.

 

BekaFloor on ekologinen vaihtoehto - ei ylijäämämassoja, ei kalliita kaatopaikkakuormia!


bekafloor_products.jpg

Hyödyt

BekaFloor lattiamassojen kuivumisaika on useita viikkoja lyhyempi verrattuna märkäbetonilattioihin, joten sillä saavutetaan myös kustannussäästöjä. Lattiapintaan ei muodostu normaalibetonien tapaan sementtiliimaa, joten pintaa ei tarvitse hioa kuivumisen tai tartunnan edistämiseksi.

  • Työmailla vähemmän sotkua
  • Ei roiskeita seinillä
  • Ei jätebetonimaksuja
  • Massaa valmistetaan vain sen verran kuin työmaalla tarvitaan
  • Betoni on aina tuoretta jolloin sen ominaisuudet ovat parhaimmillaan

BekaFloor
Normal

BekaFloor Normal -massalla saavutetaan jopa 21 päivän kuivumisaika (valupaksuuden ollessa 80-100mm), kun lattian kuivumisaikana sisäilman lämpötila on 10-15°C ja RH arvo on 60-70%. Massa kuivuu tällöin RH 85%:iin. Lattiapinnat luokka A.


BekaFloor
Fast

BekaFloor Fast -massalla saavutetaan jopa 5-10 päivän kuivumisaika (valupaksuuden ollessa 80-100mm), kun lattian kuivumisaikana sisäilman lämpötila on 10-15°C ja RH arvo on 60-70%. Massa kuivuu tällöin RH 85%:iin. Heti valun jälkeen massa pitää olla tuulelta ja viimalta suojattu seuraavat 3 vrk. Lattiapinnat luokka A.


Jälkihoito

Jälkihoidossa ei saa käyttää ilmankuivaimia! Massa kuivuu RH 85%. Mikäli olosuhteet poikkeavat valun paksuudessa tai ilmankosteudessa, tilaaja kysyy lisäohjeistusta. 

 

Kysy lisää
 

Niko Grönthal

+358 400 517 603
niko(at)bekason.fi

 

 


Rakennussäätiö RTS sr:n luokitusryhmä on hyväksynyt molemmat BekaFloor-tuotteet rakenusmateriaalien päästöluokkaan M1.

 
M1suomi300x300.gif
 
Bekason_background.jpg